Всеукаїнські відкриті змагання учнівської молоді (молодші
юнаки, старші юнаки) зі спортивної
радіопеленгації (ІV ранг)

ХІД ЗМАГАННЯ

Старти відбулися у мальовничому лісовому масиві неподалік міста, організаторами були підготовлені цікаві дистанції для учасників. У перший день учасники змагалися в дисципліні "спринт", наступного дня на класичній дистанції 144МГц і завершились змагання на класичній дистанції 3,5МГц. Пощастило і з погодою, усі дні було сонячно і тепло. На фініші дітей зустрічали тренери і судді змагань, а потім учасники мали змогу поспілкуватися і порівняти свої результати. Щодня після затвердження результатів проводили нагородження переможців та призерів змагань. До Нетішина приїхали як і досвідчені спортсмени, так і новачки, які вперше брали участь у змаганнях.


ПЕРЕМОЖЦІ

  • Суддівська колегія відзначила хорошу підготовку учасників, за підсумками проведеного заходу командні місця розподілились таким чином: У загальнокомандному заліку серед областей переможцем стала Хмельницька область, друге та третє місце посіли Вінницька та Сумська область відповідно. Серед колективів перше місце посіла команда Сумської РСЮТ, друге місце - команда Київського ПДЮ, третє місце - команда Луцького ЦНТТУМ. В особистому заліку чемпіонами стали: Степаніщев Артем, Лагутін Кирило, Синявський Іван, Пасічнік Богдан, Бондарчук Анастасія, Петровська Єлєна, Деремед Анна, Ковтун Анастасія, Пересадько Анна, Ляхович Володимир, Богуславський Олександр, Мирошниченко Єлизавета, Чилій Дмитро, Тихонков Михайло, Князєв Нікіта, Приганович Єва.

На другий день змагань, після запеклої боротьби спортсменів на дистанції, діти провели час на екскурсії у місті Остріг. Пізнавальна та цікава екскурсія дуже сподобалась дітям, вони відвідали історичні пам'ятки та природні місця.