Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування «Ми – лідери, наш голос важливий!», присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

ХІД ЗМАГАННЯ

Участь у заході взяли 500 лідерів учнівського самоврядування - представники обласних рад учнівського самоврядування у форматі онлайн та 30 представників Київської, Черкаської і Чернігівської областей у форматі офлайн в приміщенні Українського державного центру позашкільної освіти.
У дискусії щодо питань безпечного освітнього середовища, здорового харчування, психологічного комфорту і профільної школи взяла участь Середницька Алла Дмитрівна, начальник відділу позашкільної освіти, та виховної роботи директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України.
Важливість розвитку life skills лідерам шкільного самоврядування представила молодіжна лідерка Національної дитячої ради Зубенко Дарія. До бесіди щодо дитячих ініціатив та залучення молоді до прийняття рішень на рівні громади підключаться Єлизавета Якнюнас, керівник ГО «Національна дитяча рада». Партнери Всеукраїнської ради старшокласників Юліан Крицак, Голова Національної молодіжної ради України; Юлія Мархель, засновниця School Recycling World та Let's do it Ukraine, Ксенія Ренчковська - екологічна експертка долучилися до діалогу про реалізацію спільних ініціатив, соціальних проєктів. Досвідом багаторічної діяльності поділився Євген Нотевський, депутат Первомайської міської ради, колишній голова Миколаївської обласної ради учнівського самоврядування. Фіналом заходу стало нагородження випускників лідерів учнівського самоврядування та звернення від ВРС до державних органів влади, громадських організацій та місцевих громад.


Вітаємо усіх учасників заходу та до нових зустрічей!!!