Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з картингу (ІV ранг) - 2-й етап

ХІД ЗМАГАННЯ

Перший день змагань був присвячен вільним та офіційним тренуванням, потім - відбулися офіційні тренування та кваліфікаційні заїзди, а також перші фінальні заїзди в наступних класах картів: "Піонер-Н-міні", "Піонер-Н", "Піонер-Б", "Кадет", "Популярний-юнаки", "Популярний", "125-безкоробка-юнаки", "125-безкоробка", "125-коробка", "60-міні" та "60-бебі". Урочисте відкриття змагань відбулось на початку другого дня, потім - пройшли вільні тренування та стартували другі фінальні заїзди, які відзначилися запеклою боротьбою за швидкість. Переможці у кожному класі визначилися при проведенні фінальних заїздів. У нагородженні переможців взяли участь запрошені гості: головний суддя Вадим Єщенко та спортивний комісар Віктор Крамар. Срібну нагороду у класі картів "125-безкоробка" виборов вихованець гуртка картингу Українського державного центру позашкільної освіти Павло Гужвій.


ПЕРЕМОЖЦІ

  • Найбільшого успіху

     у змаганнях досягла команда Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, спортсмени якої завоювати 3 золотих, 5 срібних та 2 бронзові нагороди.

Бажаємо учасникам змагань нових перемог у наступному етапі Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді з картингу, якій відбудеться у липні 2018 року.