Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді на Кубок УДЦПО (молодші юнаки,старші юнаки) з картингу (IV ранг)

ХІД ЗМАГАННЯ

Змагання проводились у 3-х вікових групах- молодші юнаки 6-12 років, старші юнаки 12 - 15 років, дорослі- старше 15 років та у двух видах- швидкісному маневруванні та шосейно-кільцевих перегонах. Приємно відзначити, що картингом займаються не тільки юнаки, а й дівчата. В змаганнях приймали участь вихованки гуртків картинг з м. Києва та Чернігова. Під час фінального заїзду відбувалась гостра бородьба за перемогу, учасники продемонстрували високий рівень майстерності у водінні картом, спортивну витримку та знання дисциплини.


ПЕРЕМОЖЦІ

  • Успішно виступили і вибороли призові місця у командній першості наступні команди: зі швидкісного маневрування 2 місце посіла команда Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, 3 місце команда Українського державного центру позашкільної освіти. У шосейно-кільцевих перегонах 2 місце посіла команда Остерської станції юних техніків, 3 місце збірна команда Тернопільської області та Федерації картингу Тернопільської області. А перемогла у двух видах змагань команда Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Хочеться відмітити успішний виступ команди Українського державного центру позашкільної освіти, окрім 3-го командного місця її вихованці Андрій Бойко переміг у змаганнях швидкісного маневрування у класі картів "Піонер-Н", а Михайло Салімов посів 2-е місце у шосейно-кільцевих перемогах у класі картів "Кадет".

Після закінчення змагань учасники, тренери та батьки відмітили високий рівень проведення заходу. Наступний крок, підготовка до наступних змагань.