Всеукраїнські заочні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі літаків у приміщенні)

ХІД ЗМАГАННЯ

Змагання проводилися у одному класi моделей, це планери класу F1N, якi могут триматися у повiтрi до однієї хвилини в залежностi вiд розмiрiв спортивного залу, майстерностi пiлота при закидуванi моделi i вiд польотних характеристик моделi. Карантиннi умови не надавали учасникам можливостi проводити тренування, тому юнi моделiсти лiтали, як говорять в авiацii "з листа". Але незважаючи на труднощi бiльшiсть учасникiв продемонстрували достойнi результати.


ПЕРЕМОЖЦІ

  • І місце – команда Позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості Шевченківського району» Запорізької міської ради Запорізької області; керiвник команди - Яновський Ігор Іванович;
    II місце - команда Марганецького міського центру науково-технічної творчості Днiпропетровськоi областi, керiвник команди -Серебряков Михайло Вадимович;
    III місце - команда Комунального позашкільного навчального закладу освіти "Нікопольський міжшкільний центр трудового навчання та технічної творчості" , мiста Нiкополя, Днiпропетровськоi областi керiвник команди -Березюк Олександр Петрович. Перможцем у особистому залiку став Бевз Дмитро, вихованець КЗ «Міський центр науково-технічної творчості» міста Марганця Дніпропетровської області, чемпiон свiту серед юнiорiв 2018 року у США. Слiд вiдмiтити за II місце у вiковый категорii до 14 рокiв Бахмацьку Полiну, вихованку КПНЗ “Центр науково-технічної творчостi учнiвської молодi Металургійного району”, Криворізької міської ради.

Щиро дякуємо та вiтаємо юних пілотів України та їх наставників проведенням авiамодельного заходу в умовах пандемii та сподіваємося, що досвiд проведення таких заходiв буде розпоширено по регiонам. Бажаємо нашим вихованцям нових технічних досягнень та перемог!