Конференція-презентація XI Всеукраїнського фестивалю-майстерні «Адреса Дитинства – Гра!» в режимі он-лайн

ХІД ЗМАГАННЯ

Під час роботи Конференції-презентації з інформацією про оновлений формат XI Всеукраїнського фестивалю-майстерні «Адреса Дитинства – Гра!», про умови участі у конкурсі ігрових технологій, етапи відбору учасників, конкурсну тематику, формування складу журі, партнерську участь у проєкті говорили спікери.Цьогоріч дещо змінено формат проведення фестивалю, а саме: пріоритетними будуть співтворчість, створення ігрового простору, де майстерня ігрових технологій є інтерактивною. Окрім традиційного конкурсу ігрових програм, під керівництвом команди спеціалістів формуватимуться тимчасові творчі команди. За час фестивалю вони створюватимуть павільйони, в яких відвідувачі зможуть взяти участь у різноманітних іграх та дізнатися чимало цікавого. команд.
Основними напрямками у цьому році будуть такі, що розкриватимуть теми вибору професії, пошуку сучасних героїв в Україні, роль українців у світі, традиції сьогодення та креативність мислення.
Фестиваль – майданчик для ефективного партнерства щодо створення умов для повноцінного розвитку дітей, виховання нової генерації українців.
Юрій Спіцин, директор Запорізького обласного краєзнавчого музею, зокрема зазначив, що партнерство музею та фестивалю має значний освітній потенціал. Він наголосив: «Сам фестиваль гри стане першим кроком пошуку нової форми активної комунікації музею з дитячою аудиторією, нових підходів у запровадженні зацікавленості їх наукою, знаннями, формуванні їх ігрової культури та культури взагалі. Це буде освітній інтерактивний простір у музеї, який буде заповнений іграми змістовного, корисного та цікавого спрямування».


Деталі щодо участі у XI Всеукраїнському фестивалі-майстерні «Адреса Дитинства – Гра!» за посиланням: https://www.facebook.com/groups/163591295480193