Міжнародна акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Україні завершилася. Щиро дякуємо кожному! Настав час підбивати підсумки.

Вітаємо переможців щорічного всеукраїнського конкурсу серед закладів освіти від Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World» та PepsiCo Україна!

Участь взяли 41 551 школярів та студентів з 343 закладів освіти. Разом зібрали 140 813 сміття. На перероблення відправили 21 093 кг.

  • У номінації «Найбільша кількість учасників Всесвітнього дня прибирання серед навчальних закладів» перемагає Балаклійський ліцей №2 Балаклійської міської ради Харківської області. До прибирання долучилися 814 активних школярів. 
  • У номінації «Найбільша кількість зібраного сміття під час Всесвітнього дня прибирання серед навчальних закладів» перемагає Лозівська філія Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу з результатом 3500 кг.
  • У номінації «Найбільша кількість відсортованого сміття під час Всесвітнього дня прибирання серед навчальних закладів» перемагає Сєвєродонецька середня ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 з результатом 1760 кг.
  • У номінації «Найбільша кількість зібраного сміття під час Всесвітнього дня прибирання серед навчальних закладів» перемагає Костянтинівська спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ступенів з результатом 2630 кг.

ПЕРЕМОЖЦІ

  • Вітаємо переможців конкурсу від ТМ Braun!

    • У Номінації «Найкращий координатор Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання 2021 в Україні» перемогу здобула Валентина Абалмасова, м. Маріуполь.
    • У розіграші серед підписників в Інстаграм перемогла Анна Сквиря, м. Черкаси.

    Переможці отримали парогенератори від ТМ Braun @braunhousehold_ua - офіційного партнера Міжнародної акції.

    Усі учасники та координатори Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні, які заповнили форму звіту, отримують знижку 10% від ТМ Braun на сайті braun-market.com.ua (промокод: Braun10; акція на знижку діє до 25.11.2021 року). Важливо! У випадку, коли товар бере участь в іншій акційній пропозиції, то покупець повинен обрати, на яких умовах він придбає цей товар. Акції не сумуються. 

До уваги тих, хто не подав результати участі!

Звіт учасників. Прохання, якщо ви досі не подали інформацію, занести результати до національної звітної онлайн форми за посиланням: https://forms.gle/C6ybxoMRsRogAvFd8.

Куди завантажити фото та відео з акції? Фото та відео до, в процесі та після прибирання відправляйте в телеграм (прикріплюйте як файл) з підписом «область, назва населеного пункту, координатор, кількість учасників та зібраного сміття»: https://t.me/Photo_Video_WCD2021.

Приєднуйтеся до наших проєктів та програм. Слідкуйте за новинами на сайтах: letsdoitukraine.orgschoolrecyclingworld.orgrecyclingpoints.orgletsdoitukraine.org/digitalcleanup

Зробимо Україну чистою разом!