Всеукраїнські змагання на Кубок УДЦПО серед учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) зі спортивної радіопеленгації

ХІД ЗМАГАННЯ

Змагання проходили у лісовому масиві Пущі-Водиці, курортному містечку на околиці Києва. Юні спортсмени змагались у трьох вікових категоріях (14, 16, 18 років). Завдання полягало у пошуку (за допомогою радіоприймачів) контрольних пунктів (замаскованих у лісі радіопередавачів), на двох діапазонах коротких та ультракоротких хвиль - 3,5 та 144 Мегагерц. Дистанція забігів складала від 3 до 6 кілометрів. Молодші діти шукали 3 контрольні пункти, а старші - 4-5. Першість підводилась за мінімальним часом, витраченим на пошук контрольних пунктів у двох забігах.


ПЕРЕМОЖЦІ

  • У змаганнях на першість областей:

    перше місце виборола команда міста Києва (тренер-керівник Надія Веліканова); на другому місці - команда Волинської області (тренер-керівник Ігор Долинський); на третьому - команда міста Вінниці (тренер-керівник Зеленюк Едуард).

  • У змаганнях серед колективів України

    перемогла дружна команда районної станції юних техніків з міста Сум (тренер-керівник Редька Максим); другими були юні спортсмені з міста Бахмута Донецької області (тренер-керівник Володимир Науменко ); на третьому місці - збірна команда Рівненського міського центру творчості учнівської молоді (тренер-керівник Тетяна Дедюх).

Щиро вітаємо переможців та призерів Всеукраїнських змагань серед учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації!