Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоелектронного
конструювання (онлайн)

ХІД ЗАХОДУ

Програмою заходу була передбачена участь дітей в двох вікових категоріях: до 15 років та до 18 років. В кожній з вікових категорій були запропоновані теоретичні завдання та практична робота.
Протягом квітня місяця було проведено практичну частину в онлайн режимі з врахуванням регіональних можливостей. Керівники команд проводили відео зьомку складання пристрою та надсилали посилання на це відео на Гугл диск. Практичною частиною змагань передбачалось: кожному учаснику давалося 40 хвилин протягом яких необхідно було методом пайки на монтажній платі зробити монтаж пристрою та продемонструвати його працездатність. Контрольний час складав 30 хвилин. Оцінювання роботи проводилося за наступними критеріями: якщо учасник зібрав пристрій за 30 хвилин то йому нараховувалось 30 балів; якщо учасник справився з завданням раніше контрольного часу- йому нараховувались додаткові 0.4 бали за кожну хвилину до закінчення контрольного часу, а якщо учасник виконав роботу після закінчення контрольного часу- з нього знімались 0.4 бали за кожну хвилину після закінчення контрольного часу. За рішенням суддівської колегії тим учасникам у яких пристрій запрацював, але час його складання неможливо визначити за практичну частину нараховувалось 20 балів. У учасників, де пристрій не запрацював - нараховувалось 0 балів.
Протягом травня було проведено теоретичний залік, який складався з 20 питань. Теоретичний залік проводився індивідуально з кожним учасником згідно графіка погодженого з керівниками та учасниками.


ПЕРЕМОЖЦІ

    Бажаємо всім учасникам змагань міцного здоров'я, наснаги та нових перемог!