У липні 2022 року членами журі було проведено оцінку експонатів, поданих онлайн на Всеукраїнську виставку-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!». Всього на вистаці було представлено 529 робіт із 22 регіонів України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей та м. Києва.

Експонати онлайн-виставки у розділі: «Спортивно-технічне моделювання» були представлені різноманітною кількістю виробів, виготовлених власноруч її учасниками, а саме: моделі суден, авіаційні та автомобільні моделі, моделі ракет; стендові технічні та архітектурні моделі, макети та моделі космічних кораблів, ракетоносіїв, стартових установок; самохідні керовані моделі; зразки військової ракетної техніки. Поряд з традиційним класичним рядом моделей привертають увагу вироби нестандартних конструкцій, які захоплють оригінальними задумами авторів.

Кожен з авторів робіт є різного віку: від маленьких допитливих початківців до дорослих та амбітних знавців своєї справи. Їх об’єднує прагнення до практичного здійснення своєї мрії, що надає сили та натхнення, віри у свій майбутній успіх.

Пропонуємо Вашій увазі творчі роботи переможців розділу «Спортивно-технічне моделювання» на YouTube-каналі нашого Центру