Діти Бостону – дітям України!

На початку липня Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості гостинно зустрів дітей, внутрішньо переміщених осіб. Святкову атмосферу для дітей створили творчі колективи закладу.

Для них були підготовлена концертна програма “Україна починається з тебе”, цікаві майстер-класи та квест “Україна – це супер!”, де найбільше запам’яталась станція “Україна непереможна”, організована сектором Ювенальної превенції Кропивницького РУП ГУ НП України в області.

Разом з нашим колегами та друзями з міста Бостона (США) Dance studio “STEP BY STEP”, керівник Lyubov Sakhina, кожна дитина отримала подаруночки, солодощі та речі в яких потребували. Ми вдячні отриманій допомозі від юних танцюристів та їх батьків, які організували благодійний концерт задля допомоги нашим дітям.

«Дитинства чарівна мить» – саме так підсумовуємо свято! І розуміємо, що саме дорослі повинні надати можливість якомога більше дітям бути дітьми.

Все буде Україна!

Більше світлин – https://www.facebook.com/kocdut/posts/pfbid034CJVh184ArZysQFSPX8B8r1DbRQf7xSo3s9BdhWjAbXVBzpJK8W6orjHfXr3qwCcl