https://letsdoitukraine.org/2022/09/ldu-registration/

 

Найбільший екорух України Let’s do it Ukraine запрошує підприємства, установи організації традиційно приєднатися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» 17 вересня 2022 року разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу.

Громадяни візьмуть посильну безпечну участь онлайн та офлайн під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів.

Відкрита попередня реєстрація координаторів КСВ учасників  до 12 вересня 2022 року включно за посиланням: https://forms.gle/8QScgo3vMo8SsuKUA 

Основна мета — формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

КСВ учасники мають можливість брати участь онлайн та офлайн, проводити внутрішні комунікації, проводити толоки на територіях виробництв, долучатись на наявних спеціальні локації у містах (Київ, Львів, Ужгород, Мукачево, Полтава, Запоріжжя, Черкаси та інших де будуть проходити активності), надавати ресурсну допомогу та робити благодійні внески, заохочувати подарунками волонтерів та найкращих учасників.

У столиці буде працювати центральна локація та + 40 перевірених локацій біля сховищ повідомляє офіційний канал КМДА