Важливо. Україна долучається до Всесвітнього прибирання попри війну!

До Всесвітнього дня прибирання в Україні залишилося 2 дні

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці – незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Ми тримаємо екологічну оборону нашої держави! Давайте зустрінемо перемогу у чистій країні! Долучайтеся!

Інформаційна довідка Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day” 2022 в Україні

 

Безпека понад усе!

Цього року Всеукраїнський молодіжний рух “Let`s do it Ukraine” разом із військовими розробили спеціальні інструктажі з протимінної безпеки. Це важливо знати кожному!

Читати більше

 

Нові формати участі 

У 2022 році Всесвітній день прибирання в Україні буде незвичайним. Команда Всеукраїнського молодіжного руху  “Let`s do it Ukraine” підготувала нові формати, зокрема цифрове прибирання, щоб кожен українець, навіть на окупованих територіях, зміг взяти участь у події.

Як я можу очистити планету від цифрового сміття

 

Як долучитись до традиційних прибирань на локаціях у 2022 році?

У 2022 році адреси локацій на Всесвітній день прибирання не розголошуються організаторами з міркувань безпеки. Тож, дізнатись точну адресу місця збору, а також план роботи локації, потрібно запитати у координатора міста/області/району.

Контакти координаторів

 

Українцям за кордоном

Усіх українців за кордоном запрошують традиційно приєднатись до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» 17 вересня 2022 року в онлайн форматі або наживо. Долучайтесь до міжнародної події, подякуйте приймаючим містам та підтримайте своє рідне місто навіть на відстані.

Як я можу долучитися за кордоном

 

Обов’язково реєструйте свої результати!

Реєструйте свої результати участі у Всесвітньому дні прибирання до 25 вересня 2022 року включно за посиланням нижче

Все про реєстрацію – тут