Протягом червня 2023 року на базі Українського державного центру позашкільної освіти відбулася презентація експонатів Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!». На оновленій експозиції виставки УДЦПО цього року ми представляємо результати творчої праці вихованців.

На виставці загалом було представлено 293 роботи від понад 300 авторів з Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей та м. Києва.

Роботи учасників були представлені у п’яти розділах:

Прилади та обладнання

 

 

 

 

Ігри та іграшки з елементами електротехніки

 

 

 

Техніка майбутнього

 

 

 

Спортивно-технічне моделювання

 

 

 

Архітектура та будівництво

Творчі роботи учасників виставки-конкурсу пов’язані з вирішенням певних завдань галузей науки, техніки та виробництва. Щоразу збільшується складність та якість виконання робіт відповідно до розвитку техніки і різноманітних технологій. Зростає практична спрямованість виробів, що свідчить про розвиток винахідництва та технічної творчості учасників.

Вихованці, бажаючи полегшити процес власного навчання, виготовляють діючі електрифіковані стенди, які сприяють кращому засвоєнню учбового матеріалу.

На виставці також представлені спортивно-технічні моделі всіх класів та категорій, а саме: моделі суден, авіаційні та автомобільні моделі, моделі ракет, стендові, технічні та архітектурні моделі, зразки саморобних ігор і іграшок, макети та моделі космічних кораблів, ракетоносіїв, стартових установок, самохідні керовані моделі, а також моделі сучасної вітчизняної військової техніки. Мініатюрні моделі виробів, потрібних безпосередньо на виробництвах та в побуті, в тому числі – для використання в екстремальних військових умовах.

 

 

 

Кожен експонат вражає об’ємом зробленої роботи, точністю виконання та оригінальністю задуму.

Пропонуємо ознайомитися з найкращими роботами дітей, які займаються в технічних гуртках, відвідавши нашу виставку.

 

 

 

 

Важлива інформація для наших учасників та глядачів!

Підсумковий наказ виставки-конкурсу тут https://udcpo.com.ua/wp-content/uploads/2023/07/.

Наразі триває монтаж відеоматеріалів із записом поданих робіт фіналістів номінацій.

Відеосюжети з показом робіт фіналістів та переможців (1-ше місце) номінацій будуть оприлюднені у серпні місяці, спеціально до Дня Незалежності України!

Слідкуйте за нашими новинами!

Віримо в Перемогу!

Слава Україні!