28 лютого, в рамках проєкту «Молодіжний розвиток» від Корпусу Миру США в Україні, відбулась партнерська зустріч за участю лідерів учнівського самоврядування Черкащини (Україна) і лідерів місцевого самоврядування міста Толедо (штат Огайо, США)

Важливою особливістю зустрічі була спеціальна презентація «Волонтерство в Україні», яку лідери Черкащини представили одноліткам з Америки. Наші 15-16-річні підлітки просто і буденно розповідали про свої зовсім недитячі проєкти, які українські діти втілюють для Перемоги!

 

Особливо вразили юних американців проєкти  «Open up your Heart» і «From Heart to Heart», розповідь про збір дронів та  роз’яснення про український національний hand made – «окопні свічки»!

 

Зі свого боку, молоді американці поділились з українськими однолітками своїми уподобаннями та участю у проєктах і заходах своєї громади.

Взагалі, тема «лідерства» та громадянської освіти, зокрема, особливості виборчих процесів до місцевих органів самоврядування, є однією з провідних для свідомої молоді!

Сподіваємось, що в наступних зустрічах ми зможемо більш поглиблено опрацьовувати ці питання з нашими американськими друзями!

Український державний центр позашкільної освіти, Центр лідерських ініціатив «Полігон», Лідери Черкащини висловлюють щиру вдячність нашим добрим партнерам – Корпусу Миру США в Україні за підготовку і організацію цієї зустрічі!

Дякуємо Лідерам Черкащини та їх координаторам за ретельну підготовку і активну участь у цій події!

Хочемо зазначити, що для нас важлива кожна можливість, яка допомагає поширити і затвердити в Світі імідж прогресивної, свідомої і відповідальної української молоді!

Незабаром з’явиться запис відео нашої зустрічі. Слідкуйте за нашими новинами!

Слава Україні!

 

#MON #МОН 

#PeaceCorpsUkraine #PeaceCorps

#UDCPO #УДЦПО

#лідери_учнівського_самоврядування #учнівське_самоврядування #патріотичне_виховання